Locatie training

Raaphorstlaan 29C
2245 BJ  Wassenaar

ROUTEBESCHRIJVING TRAININGSVELD: Raaphorstlaan 29 C, Wassenaar

LET OP: parkeren graag alleen naast de hondenschool of op de Houtlaan en dan via het fietserstunneltje onder de Rijksstraatweg naar de hondenschool lopen.

MET DE AUTO OF FIETS 
Vanuit Houtlaan, Wassenaar
Houtlaan zuidoostelijke richting – ga rechtdoor over de kruising met de N44/Rijksstraatweg, afslag Wassenaar Kerkehout en rijd de Raaphorstlaan op – sla na de afslag linksaf en daarna direct rechts (u rijdt als het ware rechtdoor vanuit het kruispunt) – u vindt hondenschool HONDERWIJS aan de linkerkant, voorbij de huizen.

Vanuit Leiden
N44/Rijksstraatweg – sla linksaf op de kruising Houtlaan/Raaphorstlaan, afslag Wassenaar Kerkehout en rijd de Raaphorstlaan op – sla na de afslag linksaf en daarna direct rechts (u rijdt als het ware rechtdoor vanuit het kruispunt) – u vindt hondenschool HONDERWIJS aan de linkerkant, voorbij de huizen.

Vanuit Den Haag/Mariahoeve
N44/Rijksstraatweg in Wassenaar – sla rechtsaf op de kruising Houtlaan/Raaphorstlaan, afslag Wassenaar Kerkehout en rijd de Raaphorstlaan op – sla na de afslag linksaf en daarna direct rechts (u rijdt als het ware rechtdoor vanuit het kruispunt) – u vindt hondenschool HONDERWIJS aan de linkerkant, voorbij de huizen.

Vanuit Den Haag/Scheveningen
N14/Landscheidingsweg – bij stoplichten links afslag Wassenaar (Zijdeweg) – na restaurant/hotel De Bijhorst rechtsaf (N44/Rijksstraatweg) – sla rechtsaf op de kruising Houtlaan/Raaphorstlaan, afslag Wassenaar Kerkehout en rijd de Raaphorstlaan op – sla na de afslag linksaf en daarna direct rechts (u rijdt als het ware rechtdoor vanuit het kruispunt) – u vindt hondenschool HONDERWIJS aan de linkerkant, voorbij de huizen.

Vanuit Leidschendam
N14/Noordelijke Randweg – bij stoplichten rechts afslag Wassenaar (Zijdeweg) – na restaurant/hotel De Bijhorst rechtsaf (N44/Rijksstraatweg) – sla rechtsaf op de kruising Houtlaan/Raaphorstlaan, afslag Wassenaar Kerkehout en rijd de Raaphorstlaan op – sla na de afslag linksaf en daarna direct rechts (u rijdt als het ware rechtdoor vanuit het kruispunt) – u vindt hondenschool HONDERWIJS aan de linkerkant, voorbij de huizen.