puppy cursus | puppy class

Welkom bij hondenschool HONDERWIJS, centrum voor hond en gezin.

Bij HONDERWIJS vindt u cursussen voor zowel beginnende als ervaren eigenaar-hond combinaties. Hondenschool HONDERWIJS gebruikt een positieve trainingsmethode gebaseerd op beloning. De trainers van onze hondenschool zijn gediplomeerd instructeur voor honden en hebben vele jaren ervaring. 

De cursussen worden gegeven volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn en worden toegespitst op elke individuele baas-hond combinatie. Bij HONDERWIJS zijn niet de oefeningen, maar het gedrag van de hond het uitgangspunt voor de lessen. Er wordt een combinatie aangeboden van oefeningen en informatie, afhankelijk van de ontwikkelingsfase en het leertempo van uw hond. Lees HIER meer over onze visie.

* Helaas zijn wij per 1 juli 2023 gesloten.

honderwijs inschrijven | honderwijs registration

Schrijf uw hond in via het online inschrijfformulier. U ontvangt een automatische bevestiging.
We sturen u een overzicht met de  cursusgegevens ca. 2 weken voordat de cursus start. Voor de Puppy, Basis-1 en Basis-2 cursus ontvangt u dan ook de link naar de online Theorieles, en het wachtwoord voor het downloaden van het Puppyboekje.

Onze hondentraining start met een Puppycursus en Basistraining. Daarna kunt u kiezen of u door wilt gaan met gehoorzaamheid of liever een workshop wilt doen. Lees meer op

  • Basistraining
  • Basistraining Gevorderd
  • Workshops

Het cursusbedrag graag overmaken voordat de cursus start. Het HONDERWIJS rekeningnummer is 88 KNAB 0255 3935 98 ovv de naam van uw hond. 

Trainingslocatie van ons (omheinde) hondenveld is in Wassenaar-Kerkehout.

Klik HIER voor de route.