hondenschool HONDERWIJS: lezing "Hoe leren honden?"“Waarom doet mijn hond dat?” “Hoe kan ik dat zelf veranderen?”; vragen die hondeneigenaren ons vaak stellen.

Op deze praktische avond worden er een aantal filmpjes getoond met ‘probleemgedrag’. Met de aanwezigen bespreken we wat gewenst zou zijn en hoe we het probleemgedrag kunnen veranderen. Samen bedenken we verschillende manieren om het gedrag bij te sturen. Het gaat om een manier van denken, een manier van kijken. Natuurlijk aan de hand van de leertheorie die eerst kort wordt uitgelegd. Een aanrader voor elke hondenbezitter die zijn/haar hond verder wil opvoeden. Er wordt geen pasklare oplossing gegeven voor elk probleem. U gaat naar huis met veel tips en hebt meer inzicht in hoe u uw hond kan begeleiden tot fijne huishond.

Deze avond is een vervolg op de informatieavond over hondentaal die onderdeel is van de Basiscursus en Gehoorzame Jachthond. Basis voor het leren sturen van het gedrag van je hond, is immers dat je een hond eerst moet kunnen ‘lezen’.


Inschrijven

U kunt zich inschrijven rechtstreeks bij Janette Haring via janette@honderwijs.com


Data vindt u in de agenda


Kosten:

Informatie avond “Hoe leren honden”: € 30 pp (€ 25 voor cursisten Honderwijs)