hondenschool HONDERWIJS - Wandel je Wijs
VIDEO
  • Voor honden vanaf circa 12 maanden
  • Maandag 09.30 – 11.00u
  • Groep: min 6, max 8 honden
  • Locatie: in bos, op strand, in park
  • 5 Lessen van 1½ uur
  • Deelname: Basiscursus 2 met voldoende afgesloten

Met de cursus Wandel je Wijs gaan we met een groep honden op stap naar bos, strand of park. Wandelen en tegelijkertijd uw hond trainen. Aan de riem/tuig wandelen, de hond aanleren dat hij bij je blijft als hij los loopt, tussendoor apporteer- en verstopspelletjes doen: zo wordt de wandeling een feest voor allebei!

hondenschool HONDERWIJS - Wandel je WijsBij Wandel je Wijs gaat het om het verder uitbouwen van de band tussen baas en hond op basis van begrip. Zet de zintuigen van uw hond aan het werk, laat hem bijvoorbeeld zoeken naar een speeltje onder de bladeren, of achter een boom, beloon uw hond als hij met de bal terugkomt: samen wandelen = plezier voor twee!

Wandelen op het strand vergt de nodige inspanning en belasting. Het is aan te raden voorafgaand aan de cursus alvast een paar keer op het harde zand langs het water te lopen om de spieren wat te trainen. De wandelingen zijn doorgaans niet lang, wel erg vermoeiend door de oefeningen die we doen.

Om deel te nemen aan deze cursus moet uw hond minstens twaalf maanden oud zijn. Grotere rassen moeten uiteraard uitgegroeid zijn. Alleen honden die de Basiscursus 2 met goed gevolg hebben afgesloten, kunnen zich opgeven voor Wandel je Wijs.

De cursus gaat van start bij 6 deelnemers (maximaal 8 deelnemers). Geef u op, want vol = vol.


Inschrijfformulier

Data vindt u in de agenda


Kosten: 

€ 90 voor 5 lessen van 1½ uur