• Voor puppy’s van 7 weken tot 7 maanden
  • Trainingslocatie in Wassenaar
  • 6 Lessen van 1 uur + 1 theorieles
  • Theorieles ‘Puppy gedrag’
  • Welpeninstroom wekelijks. Geen wachtlijsten dus!
  • Puppy Plus: 5 extra lessen van 1 uur

puppycursus

In de Puppycursus legt u de basis voor een goede communicatie met uw hond. U leert niet alleen een aantal oefeningen maar u leert ook kijken naar uw hond. Elke les is er aandacht voor een vorm van socialisatie. In theorie en praktijk wordt gewerkt aan wederzijds respect en begrip. Zo bouwt u aan een goed contact met uw hond en krijgt u een heerlijke huishond.

U kunt elke week starten met uw pup in de Welpeninstroom. Hondenschool HONDERWIJS heeft geen wachtlijst.

De oefeningen zijn aangepast aan de ontwikkeling van uw hond en worden in kleine groepen van maximaal 6 puppy’s gegeven. Van tevoren een keer meekijken bij de Puppygroep vinden wij prima. Mail ons even zodat we weten dat u komt, via info@honderwijs.com

Puppy Plus bestaat uit 5 extra lessen waarin we ook oefeningen hebben die handig zijn in het dagelijks leven, zoals vervoer in de auto, hond bij de dierenarts, verzorging van de hond en balans&coördinatie. Ideaal om door te trainen met uw hond, als u toch moet wachten op de start van de volgende Beginnerscursus.


puppyboekje
downloaden met inlogcode

Puppyboekje

Speciaal voor cursisten van HONDERWIJS hebben we een Puppyboekje samengesteld. Hierin kunt u nog eens nalezen wat wij onder beloningsgericht (h)onderwijs verstaan en hoe u de verschillende oefeningen kunt aanleren aan uw hond, precies zoals we in de les hebben uitgelegd.

Klik HIER of op het plaatje en het Puppyboekje is eenvoudig te downloaden. Een inlogcode ontvangt u op de theorieavond waarmee de Puppycursus start.


PUPPY FUN
Met je puppy op ontdekkingstocht bij HonderwijsPuppy Fun! Over een wip, door een ballenbak, zoeken in een waterbak, door een tunnel, en nog veel meer. Plezier maken met je puppy. Voor alle pups tot 7 maanden oud.


Inschrijfformulier

Kosten:

Puppycursus: € 100,00 voor 6 lessen + 1 theorieles

Puppy Plus: € 60,00 voor 5 lessen.

Puppy Fun: € 15,00 per hond

Losse theorieles: € 20,00