• Voor honden vanaf circa 6 maanden
  • GJ I op donderdag 09.30 – 10.30u, om de week
  • GJ II op donderdag 11.00 – 12.00u, om de week
  • Trainingslocatie op locatie, in en rond Wassenaar
  • 10 Lessen van 1 uur
  • Theorieles op dinsdagavond, zie agenda

gehoorzame jachthond II

Gehoorzame Jachthond I en II wordt gegeven voor jachthonden, zoals de Golden Retriever, Labrador, Viszla, Duitse Staander, Toller, Stabij, Flatcoat (rasgroep 7 en 8). De training is gebaseerd op de werkeigenschappen van de hond, zoals het willen ophalen van een dummy die weg gegooid wordt, of het willen zoeken van een favoriete bal. Er wordt gewerkt op basis van communicatie tussen hond en baas; de fluit is daarbij een handig hulpmiddel. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Alleen geschikt voor baasjes die meer tijd in hun hond willen stoppen dan het dagelijkse rondje in de wijk. Door uw hond een goede uitlaatklep te geven, kunt u hem opvoeden en trainen tot fijne gezinshond, rustig in huis en actief onderweg.

Beginners starten altijd in Gehoorzame Jachthond I ; de honden moeten minimaal 6 maanden oud zijn en een (aantoonbare) basis-gehoorzaamheidstraining hebben gehad. Vervolgtraining is mogelijk met Gehoorzame Jachthond II en op verzoek verder. De lessen worden gegeven in groepen van 2 tot maximaal 4 honden en vinden plaats in diverse uitlaatgebieden in en rond Wassenaar / Den Haag / Leiden. We trainen om de week en zijn dus het gehele voorjaar of najaar samen op pad.

Na de lessen is er altijd tijd voor het stellen van vragen. Voor het oplossen van specifieke problemen wordt er individueel een afspraak gemaakt. 


Inschrijfformulier

Kosten:

Lessen Gehoorzame Jachthond II: € 240,00 voor 10 lessen + 1 theorieles (om de week les)

Losse theorieles: € 20,00