• Voor honden vanaf circa 6 maanden
  • In bezit van een certificaat basis-gehoorzaamheid
  • Donderdag 09.30 – 10.30u, om de week
  • Trainingslocatie op locatie, Den Haag-Wassenaar-Leiden
  • 10 Lessen van 1 uur + 1 theorieles
  • Theorieles op dinsdagavond in de tweede trainingsweek, van 19.30 – 22.00u

hondenschool HONDERWIJS - Gehoorzame Jachthond I

Gehoorzame Jachthond wordt gegeven voor jachthonden, zoals de Golden Retriever, Labrador, Viszla, Duitse Staander, Toller, Stabij, Flatcoat (rasgroep 7 en 8). De training is gebaseerd op de werkeigenschappen van de hond, zoals het willen ophalen van een dummy die weg gegooid wordt, of het willen zoeken van een favoriete bal. Er wordt gewerkt op basis van communicatie tussen hond en baas; de fluit is daarbij een handig hulpmiddel. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Alleen geschikt voor baasjes die meer tijd in hun hond willen stoppen dan het dagelijkse rondje in de wijk. Door uw hond een goede uitlaatklep te geven, kunt u hem opvoeden en trainen tot fijne gezinshond, rustig in huis en actief onderweg.

Beginners starten altijd in Gehoorzame Jachthond I; de honden moeten minimaal 6 maanden oud zijn en een (aantoonbare) basis-gehoorzaamheidstraining hebben gehad. Vervolgtraining is mogelijk met Gehoorzame Jachthond II  en op verzoek verder. De lessen worden gegeven in groepen van 2 tot maximaal 4 honden en vinden plaats in diverse uitlaatgebieden in en rond Wassenaar / Den Haag / Leiden. We trainen om de week en zijn dus het gehele voorjaar of najaar samen op pad.

Hulpmiddelen zoals een geschikte riem, halsband, dummy en fluit kunnen worden aangeschaft bij de trainer.

Na de lessen is er altijd tijd voor het stellen van vragen. Voor het oplossen van specifieke problemen wordt er individueel een afspraak gemaakt. 


Inschrijfformulier

Kosten:

€ 240,00 voor 10 lessen + 1 theorieles (om de week les)

Losse theorieles: € 20,00